Az újrahasznosított anyagok ereje

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2024-06-17 18:29:08

Mit is jelent az új generációs üvegmozaik?(x)

Mit is jelent az új generációs mozaik?

A mozaikburkolatok világa folyamatosan fejlődik, és az új generációs mozaikok új szintre emelik ezt a művészi burkolási formát. De mit is jelent pontosan az új generációs mozaik, és miért érdemes ezt választani?

Az újrahasznosított anyagok ereje

Az új generációs mozaikok készítése során újrahasznosított táblaüveget használnak. Ez a környezettudatos megközelítés nemcsak a hulladék mennyiségét csökkenti, hanem egyben magas szilárdságú és tartós üvegmozaikokat is eredményez. Az újrahasznosított üveget préseléssel és olvasztással alakítják át, így kapjuk meg a kiváló minőségű mozaikszemeket.

Innovatív hordozó anyagok

Az igazi újdonság azonban a mozaik hátulsó oldalán található. Az új generációs mozaikokat PVC vagy Poliuretán hordozóval látják el. Ez a rugalmas hordozó anyag forradalmi változást hoz a mozaikburkolatok világába. A mozaikszemeket rugalmas apró pontok vagy pálcikák kötik össze, így a mozaiktábla burkolás előtt olyan, mint egy nagy hajlékony csempe. Ez megkönnyíti a burkolási folyamatot, és sokkal precízebb eredményt biztosít.

Kiváló tapadás és tartósság

A mozaikszemek hátuljának 85%-a szabadon marad, ami azt jelenti, hogy közvetlenül érintkeznek a ragasztóval. Ez jelentősen növeli a tapadást, miközben a mozaikszemek egymásba is kapaszkodnak. Az új fejlesztésű hordozó garantálja, hogy a mozaikszemek stabilan a helyükön maradnak, így egyetlen mozaikszem sem fog lepotyogni a falról.

Tökéletes választás medencékhez

Ha Ön is tartósan szép mozaikburkolatot szeretne, válassza az új generációs termékeinket! Ezeket a mozaikokat különösen ajánljuk medencék burkolásához, hiszen a vízálló és tartós tulajdonságaik révén hosszú évekig megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat.

Az új generációs mozaikok nemcsak esztétikusak, hanem rendkívül praktikusak is. Az újrahasznosított anyagok, a rugalmas hordozó és a kiváló tapadási tulajdonságok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a mozaikburkolat tartós és gyönyörű maradjon. Válassza Ön is az új generációs mozaikokat, és élvezze a hosszú távú szépséget és minőséget!

A Duocolor Mozaik Stúdió termékeit megtalálja a www.uvegmozaik.hu oldalon.(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia

 

 

 

 

 


 

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven