A jövő fürdőszobája: RAVAK és a legújabb trendek Milánóban

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2024-05-18 10:49:20

A fenntarthatóság állt a középpontban Európa legnagyobb dizájnünnepén, ahol a RAVAK, Közép-Kelet Európa vezető fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata öt új kollekciót mutatott be 200 m²-en. A lenyűgöző hófehér háttér és a több mint nyolcszáz felfújható Gördülő Buborék dinamikus hangulatot teremtett.(x)

Fotók: RAVAK

„Egységes témát kerestünk, amely nemcsak harmonizálja termékkínálatunkat, hanem márkánk lényegét is kifejezi” – mondta Roman Vrtiška, a cég kreatív vezetője. A buborékok világa alapvető szimbólummá vált, számtalan kreatív lehetőséget kínálva.

Letisztult formák és végtelen kombinációk

A kiállításon bemutatott öt termékcsalád – csaptelepek, mosdókagylók, fürdőszobabútorok, fürdőkádak – sajátos színvilággal rendelkezik. A RAVAK célja az volt, hogy a látogatók elmerüljenek a márka absztrakt világában. A standot közel 50 magyar lakberendező és partner, köztük Ács Erzsébet is megtekintette.

A RAVAK termékei a modern, praktikus fürdőszoba fogalmát képviselik. A Lite mosdó kollekció, öntött márványból készült precíz élekkel és lágyan formázott belső terekkel, több mint hetven egyedi megoldást kínál matt fekete, fehér és más színekben elérhető bútorokkal.

A mosdószekrények két kialakítással, a szellősebb benyomás eléréséhez fémlábakon álló nyitott polcokkal is elérhetők. A Milanóban bemutatott csaptelepek csendes luxust sugároznak, hengeres formáik rose gold, króm, matt fekete és fehér változatban is elérhetők.

A fürdőkádak színes akril burkolattal készülnek, és öt alapszínben elérhetők, de egyedi színek is rendelhetők. A RAVAK termékeit olyan nemzetközi díjakkal ismerték el, mint a Red Dot és az iF Design Award.

A letisztult fürdőszobai termékkollekciók különösen jól kombinálhatók üvegmozaik burkolatokkal, egyedi és elegáns megjelenést biztosítva a fürdőszobának.

 

Üvegmozaik - SPANYOL MOZAIK - Mozaik Csempe - 11. kerület(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia

 

 

 

 

 


 

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven