Budapest tavaszi nagytakarítása folytatódik 2024

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2024-04-23 10:11:40

Budapest tavaszi nagytakarítása éjszakánként folytatódik, amelynek keretében az FKF munkatársai különböző kiemelt területeket tisztítanak meg. A Váralagút, a Lánchíd, a városligeti Zielinski híd és a Szabadság híd áll a tisztítási munkálatok középpontjában. Az FKF Köztisztasági Divízió által koordinált munkálatok környezetbarát módon, kézi és gépi erővel zajlanak az éjszakai órákban, hogy minimális zavar legyen az autó- és buszforgalom számára.(x)

Az FKF éves tervei részeként, tavasszal és ősszel, speciális tisztítószerrel és nagynyomású, vizes technológiával végzi el a Budapest kiemelt forgalmú hídjainak és a Váralagútnak a takarítását. Az FKF kéri a gépjárművezetőket és kerékpárosokat, hogy az éjszakai munkálatok idején kerüljék el ezeket az útszakaszokat, és válasszanak más útvonalat céljuk eléréséhez.

A munkálatokról korábban készült látványos képek elérhetőek egy linken, amelyek szabadon felhasználhatóak a hír illusztrációjaként.(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia

 

 

 

 

 


 

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven