Mr. Tasnádi – A börtön árnyékában

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2024-03-25 12:22:26

Tasnádi Péter önéletrajzi könyvet írt(x)

Tasnádi Péter legújabb önéletrajzi könyvében, "Mr. Tasnádi – A börtön árnyékában" címmel, merész őszinteséggel tárja elénk életútját és eddig rejtve maradt eseményeit. A könyvbemutatón, melyet március 28-án rendeznek a Rozmaring Étteremben, nemcsak a magyar "keresztapa" dedikálja kötetét, de számos exkluzív vendég is jelen lesz, akik közelről ismerik vagy együtt dolgoztak vele.

Tasnádi Péter az újkori Magyarország ikonikus alakja, milliárdos vállalkozó és a szocializmus éveiben már milliomos. Az önéletrajzi könyvben feltárja motivációit és az alvilági kapcsolatait is, beleértve azt is, hogyan került a halállistára.

Annak ellenére, hogy már több életrajzi könyv is született róla, Tasnádi Péter még mindig új történeteket mesél el. Szász Zsolt, a Troubadour Kiadó tulajdonosa, egy film ötlettel kereste meg, mely végül könyvvé formálódott. Ezúttal Illés Róbert segítette a szerkesztést és a történetek megfogalmazását, hogy a könyv olvasmányos és letehetetlen legyen.

 

könyvbemutató:
Helyszín: Rozmaring Kertvendéglő Étterem – Budapest Árpád fejedelem útja 125.
Időpont: 2024. március 28. 16 óra

A könyvbemutatón nemcsak dedikálásra kerül sor, hanem exkluzív vendégek is jelen lesznek, akik közelről ismerik vagy együtt dolgoztak Tasnádi Péterrel. Így az esemény izgalmas beszélgetéseket ígér.(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia

 

 

 

 

 


 

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven