Több százezernyi forintnyi érték lapul az otthonainkban

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2024-03-18 11:25:45

Ha váratlanul nagyobb összegre van szükséged, mielőtt a bankhoz fordulnál hitelért, érdemes átnézned otthoni kincseidet. A fenntarthatóság jegyében ma már szinte azonnal készpénzzé tehetjük a nem használt eszközeinket, gyarapítva ezzel a családi kasszát és kímélve a környezetet. Egy-egy fiókban vagy szekrényben lapuló mobiltelefon, laptop, tablet vagy fényképezőgép akár több százezer forintot is érhet még használtan is.(x)

https://usedproductsbudapestblaha.hu

A szakértők szerint mobiltelefonokból van a legtöbb a polcok legmélyén. Ismerős lehet a helyzet sokak számára, hogy amikor új telefont vásárolunk, a régit inkább biztonsági tartaléknak eltesszük, pedig az esetek nagy százalékában évekkel később sem fogjuk már azokat elővenni. Hasonlóan sok használt laptop, tablet, kávéfőző vagy porszívó várja sorsát "majd jó lesz még valamire" alapon, de végül értelmetlenül.

Ehelyett érdemes eladni ezeket az eszközöket, így pénzt szerezve és helyet szabadítva otthonunkban. A Used Products új franchise-hálózata például maximális biztonsági protokoll mellett felvásárolja és kifizeti a használt eszközök értékét. Megnyitották első üzletüket Budapesten, ahol az ügyfelek már több száz terméket adtak el néhány hét alatt.

A cég gyors és könnyű megoldást kínál arra, hogy megszabaduljunk azoktól a termékektől, amiket már nem használunk. Lehetőség van online termékeladásra is, ehhez csak fotót kell készíteni az eszközről, majd az ajánlat elfogadása után a futár házhoz megy érte, és a pénzt rögtön átutalja.

A Used Products azért áll ki a használt termékek mellett, mert hisznek abban, hogy nem kell mindig mindent újra venni. Az eladott termékekre egyéves garanciát vállalnak, így biztosítva az ügyfelek számára a biztonságot és a minőséget. A fenntarthatóság jegyében pedig fontos üzenetet hordoznak: a használt nem ócska, hanem menő.(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia

 

 

 

 

 


 

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven