Felejthetetlen kaland természetvédelmi táborban

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2024-02-27 13:42:12

CSEMETE Természet- és Környezetvédelmi Egyesület(x)

Szeretettel várunk minden érdeklődő diákot egy felejthetetlen kalandra a Természetismereti Táborban, ahol játékos és közvetlen formában ismerkedhetsz meg a természet törvényszerűségeivel! Élőben találkozhatsz a netről, tévéből és tananyagokból megismert világgal, vadon élő növényekkel, állatokkal, földtani csodákkal, és megtanulhatod, hogyan élj harmóniában a természettel.

Részletek: CSEMETE Természet- és Környezetvédelmi Egyesület

Tervezett Program:

  • Június 30. (vasárnap): Gyülekező 07.15, Szeged Nagyállomás, aula. Érkezés a Bugaci Oktatóközpontba 11.00. Ismerkedési játékok, digitális detox program, rovarvilág megismerése, szelektív hulladékgyűjtés és komposztálás bemutatása, lámpacsapdázás, az éjszaka hangjainak megismerése.

  • Július 01. (hétfő): Túra a Fekete-széken, nyomolvasás, térkép használat, diákok előadásai, íjászat, pizzasütés, interaktív játékok és szúnyogmozi.

  • Július 02. (kedd): Túra az Ősborókásba, lovasbemutató, madarászat, festészet, elsősegélynyújtás, számháború, éjszakai túra.

  • Július 03. (szerda): Látogatás a kiskunfélegyházi strandra, strandjátékok, zenés vetélkedő, népek zenéje verseny és vetítés.

  • Július 04. (csütörtök): Kirándulás az orosz bunkerhez, lovaskocsikázás, kutyakiképzés, állatlakások készítése, bográcsos verseny, csillagles.

  • Július 05. (péntek): Tájékozódási futás, fecskefészek-készítés, sütögetés, parasztolimpia, táborzáró vetélkedő, szúnyogmozi.

  • Július 06. (szombat): Hazautazás, tábor elhagyása 09.00-kor, érkezés 12.15-kor Szeged Nagyállomásra.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, ahol nem csak szórakozni fogsz, de hasznos és érdekes ismereteket is szerezhetsz! Jelentkezz most, és légy részese ennek a különleges élménynek!

 

Fotó: Harmony Lawrence képe a Pixabay -en.(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia

 

 

 

 

 


 

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven