Messzelátó Egyesület

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2024-02-26 12:32:24

A Messzelátó nem más, mint Közösség, Életmód, Tanulás.(x)

https://messzelato.hu

A Messzelátó közösség tagjai mindennapi döntéseikkel formálják azt a társadalmat, amelyben élnek. Az 1% felajánlása számukra nem csak egy pénzügyi mozzanat, hanem egy lehetőség arra, hogy felelősséget vállaljanak egy számukra fontos ügyért, és elkötelezettségüket mutassák azok mellett a társadalmi és környezeti problémák mellett, amelyeket közösen, a civil szervezetekkel együtt tudnak kezelni.

A Messzelátó közösség tagjai elkötelezettek abban, hogy együttes erővel és cselekvéssel hozzájáruljanak a társadalmi és környezeti kérdések megoldásához. Az 1% felajánlása nem csupán egyéni felelősségvállalás, hanem a közösség egészét érintő szolidaritás kifejeződése, ahol a tagok egységesen lépnek fel azokért a problémákért, amelyeket közösen fontosnak tartanak.

A Messzelátó tagjai, mind a társadalmi, mind a környezeti területeken, együttesen dolgoznak azért, hogy pozitív változásokat hozzanak létre. A közösség számára minden tag egyedi és fontos szerepet játszik a közös célok megvalósításában. Hiszünk abban, hogy a kis lépések, mindennapi döntések összessége hozzájárul ahhoz, hogy egy fenntartható, támogató és felelős közösséget alakítsunk ki.

A Messzelátó közössége arra ösztönzi tagjait, hogy aktív résztvevői legyenek a változásnak, és hogy a mindennapi életükben is tükrözzék azokat az értékeket, amelyek mentén együttműködünk és cselekszünk a jobb jövő érdekében.(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia

 

 

 

 

 


 

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven