Energiatárolás Jövője szakmai konferencia

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2024-02-16 17:28:43

A konferencia kiterjed az ipari szektoron túl a háztartásokra is, hangsúlyozva az energiatárolás szerepét a növekvő energiaigény kielégítésében, a távolsági energiaátvitelben, valamint az energiafüggetlenség előmozdításában(x)

Az alternatív energiatermelés területén bekövetkező forradalomnak köszönhetően kiemelkedő fontosságúvá vált az energiatárolás. Ezen fejleményekre reagálva a Power Charge Zrt. immáron második alkalommal szervezi meg az Energiatárolás Jövője szakmai konferenciát és kiállítást 2024. március 6-7. között Székesfehérváron. Az esemény célja a különböző energiatárolási megoldások bemutatása, különös hangsúlyt fektetve a hazai áramtermelés zöldítésére és az alternatív forrásokból történő energia tárolására.

A Power Charge szakemberei Magyarországon elsőként foglalkoztak az ágazatban alkalmazható új technológiákkal, és a konferencia keretében lehetőség nyílik megismerésükre. A rendezvény résztvevői számos témával foglalkozó szakmai előadást hallhatnak, ideértve a napelemes rendszerek telepítését, fenntarthatóságot, környezetvédelmi kérdéseket, napenergiával történő autótöltést, valamint az energiafelhasználás optimalizálását.

A konferencia kiterjed az ipari szektoron túl a háztartásokra is, hangsúlyozva az energiatárolás szerepét a növekvő energiaigény kielégítésében, a távolsági energiaátvitelben, valamint az energiafüggetlenség előmozdításában. Az otthoni napelemek esetében az energiatárolók lehetővé teszik az áram elraktározását és a hálózatból való előhívást a tényleges felhasználás idejére.

Az Energiatárolás Jövője szakmai konferenciát és kiállítást kifejezetten ajánlják energiatermelő vállalatok, nagyobb energiafelhasználású ipari és szolgáltató vállalatok, energiabeszerzésért felelős vezetők, fenntarthatósági szakemberek, üzleti tanácsadók, napelemes rendszerekkel foglalkozó vállalatok képviselői, valamint villamos tervezők és villamosmérnökök számára.

Az esemény részletei:

Dátum: 2024. március 6-7.

Helyszín: Best Western Plus Lakeside Hotel Székesfehérvár

Regisztráció és további információ: https://energiatarolasjovoje.hu

A rendezvényre olvasóink számára egyedi early bird akciót biztosítunk: a regisztrációs felületen (https://energiatarolasjovoje.hu/#reg) a kuponkód mezőbe írja be a NAPELEM2024 egyszeri kódot, hogy kedvező áron juthasson hozzá a konferenciajegyéhez!(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia

 

 

 

 

 


 

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven