Rezsicsökkentés 10 évre, 3 nap alatt: Innovatív Hőszigetelési Megoldás Magyarországon

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2024-01-31 09:52:00

Télen a meleget, nyáron pedig a hűvöset fogja visszasugározni a belső térbe.(x)

Az elmúlt években egyre növekvő hangsúlyt kapott az épületek fenntarthatósága, gazdaságossága és kényelme. Ebben a kontextusban Magyarországon is elérhetővé vált egy nanotechnológiás hőszigetelő megoldás, mely az energiahatékonyság növelését garantálja. A német TÜV által bevizsgált eljárás gyors és esztétikus alternatívát kínál azoknak, akik hagyományos hőszigetelési módszerek helyett szeretnék csökkenteni otthonuk vagy munkahelyük energiafelhasználását.

A hagyományos hőszigetelési megoldásokkal járó hosszú munkafolyamatok és magas költségek kihívásokat jelentenek az építőiparban. Az új nanotechnológiás eljárás festékszerűen felhordható, és minimalizálja az épületek szerkezetében bekövetkező változásokat, ezzel jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményezve. A 1,5 milliméter vastagságú réteg pedig akár 10%-kal hatékonyabb lehet a hagyományos 10 centiméteres szigetelésnél.

A nanotechnológiai megoldás nem csupán az energiahatékonyságot növeli, hanem az épület esztétikai megújítását is garantálja. Az eljárás szinte bármilyen felületre alkalmazható, és széleskörűen használható különböző épülettipusoknál. Emellett a páraáteresztő képessége és hőhídmentessége különösen előnyös a modern épületek komfortjának megőrzése szempontjából.

Az eljárás nemcsak lakóházakra alkalmazható, hanem ipari létesítmények falainak, csöveinek és berendezéseinek szigetelésére is. A technológia sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy az épületek tulajdonosai és vállalatok egyaránt gyorsan, költséghatékonyan és fenntartható módon gondoskodjanak a hőszigetelésről. A nanotechnológiás eljárás így nemcsak energia- és költségmegtakarítást eredményez, hanem hozzájárul az épületek hosszú távú egészségéhez és kényelméhez.

"Télen a meleget, nyáron pedig a hűvöset fogja visszasugározni a belső térbe, miközben a külső hideget vagy meleget kívülről visszatükrözi, ezzel jelentős energia- és költségmegtakarítást biztosít a tulajdonosok számára”, tette hozzá a WINDT TECHNOLOGIES LTD. ügyvezető igazgatója. "

Fotók (forrás: gwrnano.com)(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia

 

 

 

 

 


 

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven