Rezsikommandó

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2023-08-17 20:49:59

Energiafogyasztás: Tudatos Megoldások(x)

A Wagner Solar Rezsikommandó kutatása kimutatta, hogy a hűtőszekrény és a mikrohullámú sütő napi üzemeltetése 25 és 84 forint közötti költséget jelent. Az energiaválság miatt az energiatudatosság és költséghatékonyság kiemelkedően fontos tényezők. A vállalkozás egy hatékony haditervet dolgozott ki az energiaköltségek megtakarítására. Az energiafogyasztás pontos ismerete kiindulópont a hatékonyabb háztartási eszközhasználatért. A Wagner Solar Rezsikommandó csapata által végzett számítások alapján a villanytűzhely napi 1 óra használattal 140 forintot, a ventilátor 12,6 forintot, a mosogatógép adagonként 50 forintot, a mosó-szárítógép adagonként 84 forintot visz el. Egy hűtőszekrény fenntartása napi 25 forintba, egy fagyasztószekrényé pedig napi 30 forintba kerül. Az átlagos klímaberendezések naponta 190 forintért működnek, egy bojler napi üzemeltetése pedig 325 forintba kerülhet. A vállalkozás útmutatót is kínál az energiafogyasztás csökkentésére, mint például az elektromos eszközök kikapcsolása vagy hatékonyabb sütési, főzési technikák alkalmazása. Az energiaköltségeken való megtakarításhoz kisebb beruházások is elegendőek, mint például a bojler vízkőtelenítése vagy szobanövények vásárlása a páratartalom szabályozásához. Nagyobb befektetésekkel, például energetikailag hatékony háztartási gépek beszerzésével vagy árnyékolástechnikával a megtakarítás akár százezreket is elérhet. A cég komplex ajánlatokkal és egy kvízzel támogatja az energiahatékonyság optimalizálását.

A több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező Wagner Solar Rezsikommandó csapata előzetes felmérés alapján megtervezett, optimalizált, testre szabott ajánlatban megmutatja, hogy milyen energiahatékonysági beruházások közül választhatnak az érdeklődők a megújuló energiaforrások megfelelő kihasználásához. Kivitelezéseik során komplexen kezelik az igényeket, így egy kézben tartják a megvalósítást. Haditervük pedig egyetlen gyors kvíz kitöltésével elérhető bárki számára.

 (x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia

 

 

 

 

 


 

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven