10 millió Fa hétvégi esemény

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2023-06-08 18:41:25

Sztárok, gyerekprogramok, ünnepi jókedv vár a 10 millió Fa hétvégi eseményén(x)

Sztárok, gyerekprogramok, ünnepi jókedv vár a 10 millió Fa hétvégi eseményén

Geszti Péter és Váczi Eszter koncertje zárja a 10 millió Fa ingyenes hétvégi eseményét A Grundban, de nem csak a zene szerelmesei találják meg számításukat. Az érdeklődők találkozhatnak Boldizsár Ildikóval, Szabó Simonnal, Döbrösi Laurával, Pokorni Liával és Pumped Gabóval is, míg a gyerekeket a többi között Aszalós Rita szórakoztatja.

Június 10-én, ezúttal nyílt országos találkozóján és családi napján már délelőtt tíztől vár érdeklődőket a 10 millió Fa országos közösség. A hivatalos programot Szabó Simon és Bojár Iván András a 10 millió Fa alapítója nyitja meg 11h-kor, miközben a gyerekprogramok folyamatosan zajlanak faültetéssel, játszósarokkal és Aszalós Rita átmozgató játékaival.

Van ingyenebéd, a Grundnak köszönhetően

Az egy órára tervezett vega és nemvega bográcsos lecsó elfogyasztása előtt Kollár-Klemencz László veszi át a színpadot. Itt kell megemlíteni, hogy A Grund környezetvédelmi elkötelezettsége miatt ingyen bocsájtja az alapítvány rendelkezésére a helyszínt, sőt még egy lecsóebédre is megvendégeli a 10 millió Fa jelenlévő tagjait, s (a készlet erejéig) az érdeklődőket. Ha már elköteleződés a természetvédelem mellett, érdemes lesz szót ejteni a K&H Bakról is, amellyel együttműködésben az elmúlt fél évben 100 bölcsi, ovi és iskola udvarát varázsoltuk hűsítő ligetekké.

Geszti koncerttel zárul a 10 millió Fa VIII. országos találkozója és családi napja

A tervezett program szerint a délután kettőtől kezdődő eszmecserék sorát Boldizsár Ildikó és Bojár Iván András beszélgetése nyitja, melyek központi eleme a 10 millió Fa fő tevékenysége, a faültetés, illetve az éltetés lesz, mely a víz és az nyáron esedékes öntözés szerepére irányítja a figyelmet. A programok hivatalos részét Geszti Péter és Váczi Eszter koncertje zárja negyed hattól.

Ültetés/Éltetés szezonforduló ünnepe

Esemény időpontja: Június 10. 10.00-17.00

Esemény helyszíne: A Grund (Corvin negyed)

„Eddig ültettünk. Mostantól éltetünk! Ez a pillanat egyben egy új időszak, a fáink életben tartását, növekedését biztosító éltetési szezon nyitánya is. Ilyenkor egy picit együtt kell átalakulnunk 10 millió fából 10 millió vízcseppé” – olvasható a 10 millió Fa honlapján.

Fotók (forrás: 10 millió Fa)(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia

 

 

 

 

 


 

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven