Microdrinkkel a fenntartható folyadékfogyasztásért

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2022-06-03 10:20:39

Palackozott üdítő vásárlása helyett mostantól bedobhatunk egy összepréselt gyümölcsökből és növényekből álló kapszulát egy pohár vízbe, és máris kész az egészséges frissítő.(x)

Palackozott üdítő vásárlása helyett mostantól bedobhatunk egy összepréselt gyümölcsökből és növényekből álló kapszulát egy pohár vízbe, és máris kész az egészséges frissítő. Megérkezett a Microdrinkeket gyártó Waterdrop.

Jelenleg évente körülbelül 500 milliárd műanyag palack készül, amelynek felét víz palackozására használják. Ez a mennyiség több mint 8 millió tonna CO2 kibocsátásával jár. A kapszulás Microdrinkeket gyártó Waterdrop elkötelezett ennek csökkentése, a hosszú szállítási útvonalak rövidítése, valamint a palackozott italok visszaszorítása mellett. Mivel a vállalat kizárólag az ízesített italokhoz szükséges esszenciát csomagolja kapszulákba, 98%-kal kevesebb CO2-t bocsát ki a palackozott italokhoz képest.

A vállalat további előnyöket kínál termékeivel az üzleti ügyfelek számára is: személyenként évente több kilogram műanyaghulladékot tudnak megspórolni, ha a PET palackos italokat felváltja a waterdrop®. A kapszulák tárolásához nem szükséges hűtőszekrény sem, így jelentős mennyiségű energiát takaríthatnak meg, míg a tárolási kapacitás döntő része is felszabadul a palackozott üdítőkhöz képest.

„Szeretnénk minél több emberrel megismertetni a Waterdrop üzenetét és értékeit, hogy közösen tegyünk a műanyag palackok környezetszennyező hatása ellen. Emellett pedig fontos számunkra, hogy hangsúlyozzuk a vízfogyasztást, és a cukros, palackozott üdítők elhagyását” – emeli ki Kateřina Navrátilová, a Waterdrop CEE ügyvezető igazgatója, aki hozzáteszi, hogy a vállalat a Plastic Bank globális szervezettel együttműködve minden eladott kapszulacsomag után 1 db műanyag palackot gyűjt össze a természetből.

Ez a Microdrink

Fekete ribizli, mangó, citromfű, gyömbér, ginszeng – néhány az alapanyagok közül, amelyeket a gyártás során speciális eljárással gyengéden kiszárítanak, majd apró kockákba tömörítenek. Mivel a vizet fokozatosan szűrik ki a felhasznált gyümölcsökből és növényekből, megmaradnak az intenzív és természetes ízek, valamint a vitaminok. A 13 különböző állandó változatban kapható waterdrop® kapszulák cukor-, glutén- és laktózmentesek, valamint hozzáadott mesterséges ízfokozó nélkül készülnek. Fogyasztáskor egy kapszulát 4-6 dl vízbe kell dobni, majd megvárni, amíg feloldódik, és egy percen belül elkészül a frissítő.

Az elérhető ízek többek között a BOOST (fekete ribizli, bodza, acai), a YOUTH (barack, gyömbér, ginzeng), a GLOW (mangó, kaktuszgyümölcs, articsóka) és a ZEN (csillaggyümölcs, fehér tea, citromfű). Emellett az alapkínálatban további hat ízkombináció a SKY, CLEAN, DEFENCE, LOVE, FOCUS és RELAX, valamint három koffeintartalmú (SHIRO, NERO és ORO), ún. Microenergy kapszula található.

Bár a Microdrink kapszulák elfogyasztásához mindössze egy pohár vízre van szükség, a Waterdrop különleges hangsúlyt fektetett a termékek és a kiegészítők megjelenésére. Az üveg-, fa- és rozsdamentes acélkulacsokat és kiegészítőket letisztult forma és szabad vonalvezetésű díszítés jellemzi.

A waterdrop® termékek május közepétől elérhetőek Magyarországon. A nyitás alkalmából a webáruház különleges ajándékokkal és kedvezményekkel várja az első vásárlókat és a potenciális viszonteladó partnereket.
https://waterdrop.hu/(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia

 

 

 

 

 


 

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven