Hulladékmentességre törekvő natúrkozmetikum manufaktúra

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2022-06-01 00:00:00

Fenntartható csomagolású kozmetikumok, lebomló papírban és visszaváltható üvegben, az egész családnak.(x)

Környezet tudatos vállalkozást keresgélve figyelmünk egy natúrkozmetikum manufaktúrára fókuszálódott. Első benyomásunk rögtön pozitív személetet érzékelte, mely szerint visszaváltható a csomagolás a Napvirág Natúrkozmetikum Manufaktúránál. Ezzel meg is győződtünk, hogy valóságos zöld vállalkozással találkozhattunk.

Fenntartható szállítás, csomagolás?
Nagyon fontos, gazdasági és környezeti felelősség, hogy az beépüljön a mindennapjainkba, még a csomagküldésbe is. Egy webáruház életében a szállítás módja és ára  mindenképpen fontos szempont, a termékekről nem is beszélve, melyek fenntartható csomagolású kozmetikumok, lebomló papírban és visszaváltható üvegben, ígéretesnek, környezettudatosnak tekinthető.

Visszaváltható üveg?
A Napvirág Natúrkozmetikum Manufaktúra viszonteladóitól tömegesen gyűjti vissza a kozmetikumok újra és újra használtató állapotra hozható csomagolását. Környezeti és gazdasági szempont is, hogy ne a kukába landoljon a csomagolás, hanem bekerüljön az újrahasználat körforgásába. Az egész manufaktúra szemléletét megkoronázza ez a fajta bíbelődésnek tűnő, de igen hasznos külön művelet. Lássuk be vannak a piacon akik nem így tesznek, súlyos költségekkel terhelve a felhasználókat nem beszélve a környezetterheléséről.


Természetes alapanyagokból egészséges kozmetikumokat a tudatos vásárlóknak. Talán ezzel az egy mondattal lehetne összefoglalni a Napvirág Natúrkozmetikum Manufaktúra kínálatát, működését, vállalkozását.(x) Reklám
használt könyvek újrahasználata, újra és újra és újra...

 

x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia

 

 

 

 

 


 

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven