Hulladékmentességre törekvő natúrkozmetikum manufaktúra

Zöld megoldások mindenre - Zöld Kommandó | 2022-06-01 00:00:00

Fenntartható csomagolású kozmetikumok, lebomló papírban és visszaváltható üvegben, az egész családnak.(x)

Környezet tudatos vállalkozást keresgélve figyelmünk egy natúrkozmetikum manufaktúrára fókuszálódott. Első benyomásunk rögtön pozitív személetet érzékelte, mely szerint visszaváltható a csomagolás a Napvirág Natúrkozmetikum Manufaktúránál. Ezzel meg is győződtünk, hogy valóságos zöld vállalkozással találkozhattunk.

Fenntartható szállítás, csomagolás?
Nagyon fontos, gazdasági és környezeti felelősség, hogy az beépüljön a mindennapjainkba, még a csomagküldésbe is. Egy webáruház életében a szállítás módja és ára  mindenképpen fontos szempont, a termékekről nem is beszélve, melyek fenntartható csomagolású kozmetikumok, lebomló papírban és visszaváltható üvegben, ígéretesnek, környezettudatosnak tekinthető.

Visszaváltható üveg?
A Napvirág Natúrkozmetikum Manufaktúra viszonteladóitól tömegesen gyűjti vissza a kozmetikumok újra és újra használtató állapotra hozható csomagolását. Környezeti és gazdasági szempont is, hogy ne a kukába landoljon a csomagolás, hanem bekerüljön az újrahasználat körforgásába. Az egész manufaktúra szemléletét megkoronázza ez a fajta bíbelődésnek tűnő, de igen hasznos külön művelet. Lássuk be vannak a piacon akik nem így tesznek, súlyos költségekkel terhelve a felhasználókat nem beszélve a környezetterheléséről.


Természetes alapanyagokból egészséges kozmetikumokat a tudatos vásárlóknak. Talán ezzel az egy mondattal lehetne összefoglalni a Napvirág Natúrkozmetikum Manufaktúra kínálatát, működését, vállalkozását.x) Reklám
UV lámpa - Alkoholos UV filc, UV toll, Láthatatlan írás 


Környezetvédelem
Levegőtisztaság-védelem, Vízminőség-védelem, Talajvédelem, Zaj- és rezgések elleni védelem, Hulladékgazdálkodás

Természetvédelem
az élőlények, természetes életközösségek, élőhelyek a természetes és természetközeli területek, valamint a természeti táj megőrzése.

Fenntartható fejlődés
Környezetbarát termékek, környezet és fenntarthatóság, erőforrások, élővilág.

Megújuló energiaforrás
Napenergia Bioenergia, Vízenergia, Szélenergia, Geotermikus energia


MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven